De Data van je gebouw

De map met bouwtekeningen van je gebouw staat wellicht nog in de kast, als ondernemer heb je ook nog wel een recent taxatie verslag. Welke informatie is goed om te bewaren, en welke informatie hebben we nodig om een EnergieTransitie te gaan uitvoeren?

Alle data van je pand op ÉÉN centrale plek in TheUpHub is de oplossing als het gaat om samenwerken. Onze leveranciers en partners werken samen vanuit één centraal punt. Door allemaal naar dezelfde data te kijken kunnen we voorkomen dat er fouten worden gemaakt. Ook is samenwerken hierdoor veel gemakkelijker geworden. Een offerte van de ene leverancier bevat informatie voor een ander. 

Veel informatie hebben jullie als pandeigenaren en pandgebruikers zelf. Deze informatie verzamelen we met een intake formulier. Het is even werk voor jullie maar je verdient hiermee ook wat. Jullie weten namelijk dingen over jullie pand die een leverancier zomaar overslaat. Een kastje aan de muur van de ventilatie of een schakelaar voor de buitenverlichting… 

Energie besparen is ook energiebewust zijn. Hiervoor lezen we de energiemeters uit en presenteren die in onze rapportages. Desgewenst met toevoeging van besparing en inkoopadviezen.

Flevoland loopt voorop in de energietransitie, logisch natuurlijk. De meeste panden zijn na 1990 gebouwd.

Achterover leunen is niet aan de orde!

Een pand dat gebouwd is vanaf 2012 zal een C-label zonder moeite moeten kunnen behalen. Over-dimensionering is meer een vijand dan de structuur van het pand. Hier komen we achter door de data in TheUpHub te analyseren en zichtbaar te maken voor jullie.

Door het opnieuw inregelen van de installaties, de logische vervanging van elektrische en verwarming apparaten zoals verlichting en verwarming geven voldoende mogelijkheden om met simpele stappen het C-label te behalen. 

Kom in beweging!

Waar het echt gebeurd is natuurlijk in jouw pand. Niemand kent het pand zo goed als dat je dat zelf doet…. Denk je. Als gebruiker ken je in ieder geval veel pand eigenschappen die we nodig hebben voor de energietransitie. Dus waarom laten we jullie niet even aan het woord? 

De basis van TheUpHub.nl is dat de data die we verzamelen voor iedereen hetzelfde is, wat je met de data doet is afhankelijk van het specialisme van het bedrijf die er mee aan de gang gaat. 

Communicatie over waar we zijn in het proces is voor ons key! De procesregisseur is voor ons een belangrijke spil in de energietransitie. Altijd beschikbaar, doordat we gebruikmaken van een digitale versie. Jij kan inloggen in het platform, zien wat er te gebeuren staat, en zonodig het proces een zetje geven.

 

Waar? Het gebeurt in het systeem van TheUpHub. Een vast omlijnt plan, een proces met duidelijke stappen. 

Je hebt nog tijd...

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Weet jij wat je nog moet doen?

Deel je DATA!. Als je nog geen idee hebt waar je moet beginnen om een C-label te halen, vul dan de zelfscan energietransitie in. Daarmee krijg je een goede indruk van de te nemen stappen.

Start nu

Hoe energiezuinig is jullie bedrijfgebouw?
4.5/5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van je gegevens. We mailen je met 2 werkdagen je eerste advies voor je energietransitie.