Het plan voor je gebouw

Natuurlijk heb je een plan voor je gebouw. Je gebouw heeft een functie die je, naar draagkracht, zo goed mogelijk uit de verf laat komen. Is je pand een visitekaartje van je bedrijf? Dan is je portaal een eerste manier om te laten zien wat je kan. 

Is je gebouw een belangrijk deel van je imago? Dan heeft je pand hierin iets waar te maken. Past de energietransitie ook in jullie plan? Wat zijn de voorwaarden, en wat zijn haalbare doelen? Ook jullie gebouw moet voldoen aan wet en regelgeving. Beter nog; je kan waarschijnlijk de investeringen die je in je pand moet gaan doen terugverdienen met de besparingen die dit oplevert. Het plan voor je gebouw moet daarmee multidisciplinair opgebouwd worden.  

TheUpHub is een kennisplatform voor de energietransitie van bedrijfspanden. Samen met geselecteerde leveranciers maken we het makkelijk voor ondernemers om kwaliteit, logica en met een goede prijs het pand te verduurzamen.

Geen onnodige stappen, geen dubbel werk en op een transparante en leuke manier je C-label (2023) of A-label(2030) op tijd behalen.

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van je gegevens. We mailen je met 2 werkdagen je eerste advies voor je energietransitie.