In het klimaatakkoord 2019 zijn de doelstellingen vertaald naar verplichtingen voor kantoorgebouw eigenaren en gebruikers. Voor bestaande gebouwen moet een transitie komen. De energietransitie voor je kantoor gebouw bestaat uit een aantal verbeteringen zodat in 2050 we een aardgasvrije toekomst tegemoet kunnen. Welke maatregelen voor jullie van toepassing zijn is een puzzel. Zeker niet eenvoudig en makkelijk, en blij zal je er ook niet van worden. Het kan je gevoel zijn dat je graag mee wilt werken aan de uitvoering van het klimaatakkoord maar als het geld kost zal je hier toch even aandacht aan willen besteden.

De RVO site geeft aanwijzingen hoe om te gaan met de verplichte maatregelen die je moet gaan uitvoeren. Een duidelijk plan moet je zelf maken, immers ieder gebouw is anders. We hebben met TheUpHub een manier gevonden om het wel makkelijk en leuk te maken. Een samenwerkplatform waarbij TheUpHub verbinding maakt met je gebouw, de gegevens beschikbaar maakt voor alle leveranciers die hierin een taak hebben, en voldoende informatie om ook zelf dingen te kunnen doen.

Wil je meer weten over hoe je makkelijk en leuk een c label op je kantoor kan aanschaffen? kijk dan voor meer informatie hierover op theuphub.nl of mail ons naar info@theuphub.nl

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van je gegevens. We mailen je met 2 werkdagen je eerste advies voor je energietransitie.