Energietransitie, hoe zit dat?

In 2023 moet je kantoorgebouw een energielabel C hebben, in 2030 een energielabel A. De energietransitie is het proces wat we als ondernemend Nederland door moeten. Wat betekend dat nu voor jouw? Een C label betekend dat je kantoor verwarming het kantoor verwarmt en dus niet het industrieterrein er om heen. Isoleren is belangrijk, de thermische schil noemen we dat. De muren, de vloer en het dak, allemaal vlakken die goed geïsoleerd moeten zijn. Een spouwmuur, dubbel glas en zo mogelijk vloerisolatie zijn belangrijke onderdelen die nodig zijn.

Naast isoleren is ook de technische installatie belangrijk. Een moderne verwarming, ventilatie en verlichting allemaal onderdelen waar punten mee te verdienen zijn. Ook energie opwekken is een belangrijk onderdeel, zonnepanelen zijn een overweging die veel ondernemers al hebben. Om dit goed in kaart te brengen hebben we een checklist die je zelf kan aflopen. Natuurlijk kunnen we via een partner van ons dit ook laten doen, maar veel gegevens heb je al en dat kan je zo invullen. Vanuit ons systeem gaan deze gegevens naar de door jou geselecteerde leveranciers, zo hoef je niet met iedere leverancier het hele rondje opnieuw te lopen.

Alle aandachtspunten komen voorbij, zo is ook de verzekeringspartij in de energietransitie belangrijk voor een energielabel. Dat hadden we een paar jaar geleden nog niet gedacht. Dus ook deze komt aan bod.

In TheUpHub staan al deze dingen in een logische volgorde. Extra informatie en opties staan duidelijk en kort omschreven. We geloven er in dat jij liever je geld verdient met je eigen handel dan dat je je tijd wilt stoppen in het energie neutraal maken van je pand. TheUpHub neemt dit graag voor je uit handen, en helpt je zo soepel mogelijk door het proces.

Wil je meer weten? Meld je aan op deze site en doe de zelfscan energietransitie op de homepagina.

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van je gegevens. We mailen je met 2 werkdagen je eerste advies voor je energietransitie.